Red Lion satsar på lördagsbuffé, söndagsplanka och eget öl

Red Lion på Östra Storgatan levererar mat av hög klass. After Work har blivit en höjdare samtidigt som man nu levererar ett nytt fräscht lördagsspecial för den hungrige shopparen samt en söndagsplanka.

På Red Lion träffar jag restaurangchef Lisetté. Det märks att hon brinner för sitt jobb och att hon verkligen vill leverera det allra bästa till kunderna. Här planeras för olika happenings. Läs här vad Lisetté har att berätta: 

Vem är du – kort presentation? 

– Jag heter Lisetté Andersson Meijer. Jag är 30 år och kommer från Mullsjö. Jag jobbar som restaurangchef här på Red Lion sen drygt tre år tillbaka. Allt som allt finns ca 10 års erfarenhet i bagaget från olika ställen men nu känns de som att jag äntligen har ”hittat hem”.

Hur länge har Red Lion funnits i stan?

– Red Lion har funnits i krokarna i ca 5 år nu och många, många mer kommer det att bli. 

Vad kan ni erbjuda alla hungriga Jönköpingsbor? 

– Vi har ett väldigt brett sortiment så jag skulle vilja säga att vi har något för alla smaker. Allt från en klassisk Toast Skagen till barkorg, Caesarsallad, den gamla hederliga ekplankan och stora saftiga burgare. För den riktigt hungrige finns det till och med en 800 grams burgare, Hulken! Vi har som sagt en bred à la Carte-meny. Utöver den serverar vi även lunch och After Work varje dag där det finns flera olika prisvärda rätter att välja på där drycken ingår. 

Vad har ni förutom mat att erbjuda era gäster? 

– Det finns ett stort sortiment av öl och vi kommer även inom kort att ha vårt eget ljusa lager. Vi kommer få in en ny vinlista och en ny drinkmeny. Den kommer att innehålla läckra frozen drinks, värmande kaffedrinkar och massa andra smaskiga drycker för den törstige, både med och utan alkohol.

Har ni några nyheter på gång och hur ser framtiden ut? 

– Nyheter här på Red Lion är bl a vår lördagsspecial bestående av en buffé för 139:- inklusive måltidsdryck. Vi kommer, som jag nämnde innan, inom kort att ha vårt eget öl vilket är väldigt spännande! Det kommer också, inom en snar framtid, att finnas en trubadur på plats alla fredagkvällar efter After Worken som slutar kl 19.00. Vi kommer att satsa lite mer på underhållningen här i framtiden. 

Jag vill avslutningsvis passa på att hälsa ALLA våra gamla och nya gäster hjärtligt välkomna till oss och samtidigt påminna dem om att hålla koll på samt gilla vår Facebook-sida för att se alla våra kommande evenemang, nyheter och tävlingar. 

Hemsida: http://www.redlionjkpg.se/

Facebook: Red Lion 

https://www.facebook.com/redlionjkpg/?fref=ts

Helen Dungert Gustavsson

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.