Så blir insparken på JU – rekordmånga deltar

På måndag börjar insparken för studenterna på Jönköping University. Enligt Emma Björkdahl, kommunikatör på JU, är det i år nära 4000 studenter och 500 faddrar som kommer delta vilket är rekordmånga.

– Terminsstart och inspark är en härlig tid på Jönköping University med många aktiviteter som märks över hela Jönköping. Kick Off Festival är en av höjdpunkterna och det brukar vara en fantastisk stämning på campus, säger Mats Jägstam, tf. rektor vid Jönköping University i ett pressmeddelande.

Kick Off Festival anordnas för tredje året i rad. Campus blir då till ett festivalområde som spärras av. Endast studenter på JU har tillträde. Icona Pop, Movits, Beatrice Eli, Mares, Pilotsonen, Australian Sunrise och flera DJ’s kommer att uppträda.

– Studenterna får själva vara med och önska artister till festivalen och vi är glada att vi kunnat få hit flera av dem som fanns på önskelistan. I år har vi utökat med ytterligare en scen för att kunna presentera fler artister, säger Lennart Wass, projektledare för Kick Off Festival.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.