Ingen bagge för Amy

Hon filmdebuterade och nu ett år senare är hon nominerad i kategorin bästa kvinnliga biroll för sin prestation i filmen ”Min Lilla Syster”. Ikväll kan hon få priset på 1,2 kilo. 

I filmen Min Lilla Syster spelar Amy tjejen Katja som är makalöst duktig på konståkning. Hennes yngre syster, Stella vill vara precis som sin äldre syster och försöker få uppmärksamhet från de upptagna föräldrarna.
Stella upptäcker att det är något som inte stämmer med Katja. Hon konfronterar storasystern och tvingas in i en härva av utpressning, manipulation och lögner av sin syster. Stella blir rädd att det ska få förödande konsekvenser för familjen om hemligheten uppdagas. Min lilla syster är en film om drömmar som gått fel, syskonrivalitet och hur brutalt det kan vara att växa upp som ung tjej idag.

Filmen har totalt fått fem guldbaggenomineringar, bland annat för bästa film. En man som heter Ove och Tjuvheder är de två filmer som fått flest nomineringar, sex stycken vardera. 

UPPDATERING 20.41
20.40 blev det officiellt vem som tog hem priset som 2015 års bästa kvinnliga biroll och det blev inte Jönköpingstjejen Amy Diamond som kammade hem baggen- för den här gången. 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.