Stort intresse för Galleri Kludd

Läsarnyhet. Solen sken och stämningen var god när Malin K Eriksson hade vernissage på Galleri Kludd i Trånghalla under lördag eftermiddag.

Nära på fyrtio besökare hittade dit. Flera var intresserade Trånghallabor som uttryckte hur trevligt det är med ett utflyktsmål så nära när det kommer sommargäster Även mer långväga besökare hade hittat till galleriet, varav författaren Maria Bielke von Sydow från Vetlanda var mest långväga ifrån. Flera tavlor hittade nya ägare under eftermiddagen.

– Både jag och min sambo tyckte om den här, förklarar Per Alvarsson när Malin skriver såld på en tavla hon kallar för rymden. Lotta däremot föll genast för en som hänger bredvid. En annan besökare velar mellan två olika.

– Det är spännande att se vilka olika favoriter människor har, säger Malin som själv inte kan välja någon favorit.

Det var inte bara tavlorna som blev uppskattade. Även diktrundan, med konstnärens egna dikter, fick många uppskattande ord. Malin berättar att det är många som har frågat om hon gett ut dem i bok.

– Det är kanske något jag ska göra, och illustrera dem också, säger hon. GallerI Kludd håller öppet av och till hela sommaren.

För att se öppettiderna är det lättast att följa Facebooksidan.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.