Flera personer beskjutna med grön laser

En läsare hörde av sig till Jmini efter att ha läst vår tidigare artikel om två personer som under gårdagen blivit utsatta för en attack med grön laser. 

Personen som kontaktade Jmini vill vara anonym. Hon berättade att hon och 4 vänner, alla i 20-årsåldern var en varm sommarkväll i slutet av juli vid Axamobadet. Det var mörkt och de fick lysa med sina mobiltelefoner för att hitta till vattnet. 

När de ska börja bada kommer en bil och ställer sig på parkeringen en bit bort. Ingen ser vad det är för bil eller hur många personer som är i den. Plötsligt beskjuts de med grön laser. Personen berättar att de omedelbart förstår att det rör sig om grön laser och de vet att de inte får titta in i strålen. Någon blir rädd och springer iväg en bit från platsen och andra tar skydd. 

Personen eller personerna i bilen slutar med den olagliga handlingen och bilen rullar iväg från platsen. Vännerna tar sitt kvällsdopp smått skärrade av händelsen. 

Lugnet infann sig, åtminstone en kort stund. En bil stannar igen vid parkeringen. De är övertygade om att det var samma bil som återvände ytterligare en gång. Vännerna blir beskjutna än en gång av vad de tror är samma gärningsmän. En av vännerna börjar röra sig mot bilen i rask takt. Varpå attacken avbryts och bilen åker åter igen från platsen. 

Vännerna skyndar sig nu från platsen för att de inte ska bli utsatta en gång till. 

 

Emeli Appelberg
emeli.appelberg@jmini.se

Missa inga nyheter! Gilla och följ Jmini.se på Facebook 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.