Ser rester av en kropp

Sommarstugan, Skogshemmet, har av okänd anledning börjat brinna mellan den 9 och 10 mars 2015. Det finns stor sannolikhet att minst en person blivit kvar inne i branden då en bil står parkerad utanför samt att patrull och Räddningsledare tycker sig se
”rester av en kropp i rasmassorna från huset”.

En polispatrull beordras till Skogshemmet Daretorp på Hökensås utanför Tidaholm den 10 mars, då Räddningsledaren i Tidaholm fått besök av en man som sade att en sommarstuga brunnit ner till grunden och han misstänkte att personer brunnit inne.

Silvrig Honda
Då Polis och Räddningsledaren anländer till platsen brinner det inte längre, finns endast några mindre glödbäddar. Stugan har brunnit ner totalt och det enda som fortfarande står är murstocken.
Bilen, en silvrig Honda från 2004, står parkerad utanför den nerbrända bostaden och är skriven på ägarna.

Brottet
Allmänfarlig vårdslöshet genom att av oaktsamhet orsakat brand vilket totalförstört sommarstugan, samt eventuellt även orsakat en eller flera personers död. Oklart i skrivande stund vad som startat branden.

Enligt Räddningsledare Christian Carlsson är det svårt att bedömma vad som startat branden, men hans ”magkänsla” säger honom att den startat vid kaminen eller själva murstocken. Carlsson har svårt att bedömma vilken spridningsrisk som varit då det är mörkt på platsen och oklart exakt vid vilken tidpunkt det brann.

Nya uppgifter har framkommit med nya brottsmisstankar vilket medför att anmälan återupptas.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.