Slog ihjäl mannen – väntade sedan på frun

Den misstänkte dubbelmördaren sitter med mannen i Norrahammar och fikar innan han slår ihjäl honom med ett baseballträ och gör sedan samma sak när frun kommer hem. Dagen därpå hittar två fönsterputsare liken.

Den misstänkte 51-årige dubbelmördaren bestämmer träff med mannen i Norrhammar vid 18-tiden den 27 maj och sitter under en längre tid och äter räkmackor i hans hem. 

Mannen som sedan blev första offret i huset tar med den misstänkte mördaren ner i källaren och sätter på datorn. Den misstänkte dubbelmördaren tar då fram baseballträt (som han hade i en väska med sig) som han inhandlade dagen innan på butiken Intersport och slår mannen flera gånger i huvudet tills han faller ner och dör. Mordet ska ha skett vid 20-tiden.
Frun kommer sedan hem runt 21.30 och den misstänkte dubbelmördaren hoppar fram och slår även henne på liknande vis, men hon hinner aldrig dö innan han sätter huset i brand. Hon tros ha dött både av slagen mot huvudet och bröstet, samt av branden, då av rökförgiftning. 

Fönsterputsare såg liken
Dagen efter, de 28 maj, upptäcker två fönsterputsare att paret ligger döda i villan och polis och räddningstjänst tillkallas till platsen. 

Var bekanta
Den misstänkte dubbelmördaren var bekanta med Norrahammarsparet sedan flera år tillbaka.

Gammalt groll
Under förhör bekänner mördaren och han när förhörsledaren frågar – Jag vet inte. Gammalt groll, jag vet inte. Det…

Grollet ska handla om:- Pengar. Avslutade gamla affärer som, ja, som vi inte var riktigt överens om säger misstänkte mördaren.

 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.