Region Jönköpings län pratar karriär och livsstil på Dreamhack

På torsdag, 26 november 2015, drar världens största datorfestival – Dreamhack – igång på Elmia i Jönköping. Självklart finns Region Jönköpings län på plats för att prata med de 26 000 besökarna om jobb och framtid inom regionen, hälsa och livsstil samt sex och relationer.

Inom Region Jönköpings län finns över 100 olika yrken. På Dreamhack finns vi på plats för att visa upp vår verksamhet och vilka karriärmöjligheter som finns hos oss.

– På Dreamhack möter vi ungdomarna i deras miljö. Vi hoppas att många får upp ögonen för oss som sin framtida arbetsgivare. Vi har många spännande tekniska yrken. Vi hoppas också kunna skicka med tips och inspiration för att leva ett hälsosamt liv och få energi att göra allt man vill i framtiden, säger Elin Carlholt, kommunikationsstrateg i Region Jönköpings län.

På plats i regionens monter finns sjuksköterskor, kuratorer och annan personal från ungdomsmottagningen och mottagningen för sexuellt överförbara sjukdomar. Tobaksavvänjare från folkhälsosektionen visar hur rökning och snusning påverkar kroppen. De pratar även om riskerna med att röka vattenpipa, som blivit allt vanligare.

 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.