Skulle döda motståndaren

Två lag möttes i en hockeybockeymatch i Kinnarps arena tidigare i våras och när matchen nästan var färdigspelad uppstod det bråk mellan två spelare ur lagen.
En spelare berättar att han blev neddragen på isen och slagen ett tiotal gånger rakt i ansiktet, det av en motspelare i 40-årsåldern. Lagkamraterna lyckades gå emellan de två männen och matchen kunde avslutas som normalt. 

Men det var inte slut där. Bråket fortsatte sedan inne i Kinnarps arena där mannen som befinner sig i 40-årsåldern ska ha hotat mannen i det andra laget till livet.
Händelsen anmäldes sedan och i åtalet står det att den misstänkta gärningsmannen ska ha hotat den andra med att slå ut tänderna på honom och sedan göra slut på honom helt. 

Den 40-åriga mannen står nu åtalad för olaga hot och han har sagt i förhör att det var ett bråk på isen men att det var över snabbt. Han berättar också under förhöret att de tjafsade när matchen var över, men att han inte minns exakt vad som sas. 

I förhör med en medspelare till den utsatte och matchens domare finns det inget som bevisar att mannen slagit honom under matchens gång, men medspelaren säger att hot har förekommit. 

Nu åtalas mannen för olaga hot och den utsatte har inte yrkat på att få något skadestånd om han skulle dömas.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.