Ungdomsledare i kyrka hade 8 300 barnporrbilder- rättegången inleds nästa vecka

Mannen, ungdomsledaren är i 35-årsåldern och har i flera år tillbaka i tiden arbetat på sin fritid på flera församlingar inom Jönköpings län.

Gjort mer än skickat sexbilder
Efter att 35-åringen hade skickat sexuella bilder till en tjej på 13 år, agerade mamman till tjejen genom att kontakta församlingen som han arbetade vid och de plockade bort honom från arbete direkt. 
Dessutom polisanmälde mamman det mannen hade gjort mot hennes dotter och då framkom det uppgifter om att mannen hade haft samlag med 13-åringen. Därmed åtalades han för våldtäkt mot barn. 

Spelade in och fotade
Den åtalade mannen ska förutom våldtäkten mot tjejen, även ha spelat in samlaget på film och tagit foton vid tillfället. 

Polisen hittade sexuellt material
Efter det fann polisen över 8 300 barnporrbilder i mannens ägo och de ansvariga på församlingen säger att de inte hade misstänkt något alls innan mamman slog larm.

Menar att han är oskyldig
Mannen har suttit häktad sedan en knapp månad tillbaka och ska i nästkommande väcka ställas inför rätta.
37-åringens advokat säger till P4 Jönköping att han nekar till anklagelserna om våldtäkt mot barn. 

Åtalas på fler punkter
Han åtalas också för sexofredande och utnyttjande av barn för sexuell posering, för bilder och filmer han skickat av sig själv och för att han fått flickan att skicka poseringsbilder till honom. 

 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.