Polisen fann knarknäste efter tillslag

Det var vid 18-tiden under söndagen som stannade polisen ett fordon på E4an i höjd med A6 center i Jönköping. Man fattade misstankar om att föraren var påverkad av narkotika och dessutom saknade mannen körkort. Mannen greps på platsen och är i 25-årsåldern. 

Husrannsakan i bilen
Man gjorde en husrannsakan i bilen och hittade narkotikaattribut, vilket kan vara instrument eller material som man använder för att framställa narkotika. På grund av detta fynd beslutade man sig även för att göra en husrannsakan i bostaden där mannen uppgav att han fått attributet ifrån. 

I en lägenhet
I en lägenhet, belägen i Jönköpings kommun, fann polisen ytterligare fem personer som samtliga misstänks ha varit påverkade av narkotika. De fem personerna i lägenheten uppges vara födda i mitten på 90-talet. Polisen anträffar även narkotika i lägenheten och alla fem grips. De fem personerna är hemmahörande i Jönköping, Huskvarna och Bankeryd. 
– Vi hittade även anfetamin i lägenheten, säger Lasse Johansson som är polisens presstalesman. 

Gripna och anhållen
En av de sex gripna personerna sitter kvar och är anhållen av polisen, detta uppges vara lägenhetsinnehavaren som är i 20-årsåldern. De andra fem är släppta men misstankarna mot dem kvarstår. 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.