Dotter var hemma när tjuvarna kom

Tre villainbrott rapporterades in till polisen under torsdagen. Två av dem ägde rum på samma gata i Jönköping. Polisen vill nu komma i kontakt med vittnen. 

Två av inbrotten skedde på Korpgatan på Mariebo i Jönköping. Vid det ena inbrottet var dottern i huset hemma vid tidpunkten för brottet. Här har man plockat bort en kassett i fönsterkarmen. Polisen bekräftar att gärningsmannen eller gärningsmännen har varit inne i anslutning till fönstret. Kassetten är av polisen penslad och man har funnit spår av handskar. Man upprättar således en anmälan. 

Mellan klockan 16-21
Det andra fallet av villainbrott på Korpgatan, Mariebo har skett någon gång mellan 16-21 tiden då målsäganden inte var hemma. Polisen utesluter inte ett samband mellan dessa två inbrott. 

Vid 19-tiden i Bankeryd
Vid 19-tiden under torsdagen larmades polisen till Linnégatan i Bankeryd där okända gärningsmän försökte bryta upp ett fönster. När de upptäckte att det fanns personer i bostaden sprang gärningsmännen från platsen. Flera patruller och även hund har deltagit i sökandet efter tjuvarna, tyvärr utan framgång. 

Vet du något om händelserna?
Har du sett något som du tror polisen kan ha nytta av att veta? Kontakta polisen på telefonnummer 114 14.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.