Polishatet- ”Vi kommer inte att ge oss” hälsar polisen

Natten mellan lördag och söndag fick en polis sin privata bil vandaliserad. Någon hade skurit sönder två däck på familjens bil och ristat in FTP i lacken på flera ställen.

En man född 95 togs in på förhör och släpptes under gårdagen. Han är fortfarande misstänkt. På Polisen Höglandets- Facebooksida skriver de att de i detta fall vet vem gärningsmannen är och att de antagligen kommer att ses fler gånger tyvärr.
– Det är helt klart riktat mot den specifika polismannen. Just nu vet jag inte om det ligger något bakom men antagligen har polisen och gärningsmannen stött på varandra innan i någon situation, säger Lasse Johansson presstalesman för polisen till Jmini.

Polisen på Höglandet skriver på sin Facebooksida om händelsen och den har fått många kommentarer och likes. Där skriver de att flera av poliserna har råkat ut för liknande situationer tidigare. De skriver också att man ger sig på demokratin när liknande händelser sker och just att demokratin är det som polisen försöker upprätthålla. Men de skriver att man inte ska tycka synd om dem. De har valt yrket och de kommer inte att ge sig.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.