Inbrott i gym och misshandel

Inbrott Väktare ringer in till ledningscentralen och ett inbrott i en gymlokal på Kungsgatan kan konstateras, genom en krossad ruta. Stöld av växelkassa – initialt ringa värde. Polispatrull genomför brottsplatsundersökning. Ingen person kan i nuläget knytas till brottet. Förundersökning om stöld har inletts.

Misshandel Polisen får samtal från Akuten på Länssjukhuset Ryhov. En person ringer och berättar att en anhörig har blivit misshandlad tidigare under natten. En anmälan om misshandel upprättas. Målsäganden får vård för sina skador. Initialt okänt skadeläge och inga gärningspersoner kan knytas till brottet.

Polisens händelser i övriga länet

Trafikolycka i MyresjöSingelolycka med personbil. Tre personer drabbade ochiInga kända personskador. Fordonet bärgas från platsen.

Rattfylleri i Vetlanda kommun. En person kontrolleras i anslutning till en personbil. Polispatrull fattar misstanke om narkotikapåverkan och förundersökning om rattfylleri samt narkotikabrott genom eget bruk inleds. Den misstänkte, man i 20-årsåldern, medtages för provtagning.

Olaga intrång i Sävsjö kommunEn person ringer in till polisen, då en obehörig man har berett sig tillträde i ett servicehus. Polispatrull anträffar en man i 20-årsåldern. Mannen är nu misstänkt för olaga intrång. Han omhändertas även för berusning och tas med för tillnyktring. 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.