Flera anmälningar mot ordningsvakter på Kinnarps Arena

HV71 fullkomligt utklassade Örebro, då de vann på hemmaplan med 7-1. Men flera har vittnat om att det var stökigt både under och efter matchen i arenan. Något som även polisen har märkt då de har fått in anmälningar där hockeyåskådare menar att de har blivit misshandlade eller ofredade av ordningsvakter. 

Polisen i Jönköping har fått ta emot en anmälan från en ung man, född -96 hemmahörande i Örebro som menar att han ska ha blivit ofredad av en av ordningsvakterna i samband med lördagens hockeymatch.
– Målsägaren säger att han ska ha blivit knuffad i ryggen, det är vad det kort går ut på, säger Bo Kellerth vid Jönköpingspolisen.

En annan anmälan rör misshandel. Målsägaren i det här fallet menar att han ska ha fått ett knytnävslag som träffade honom i ansiktet. Och den som slog honom var en av arenans ordningsvakter. 
– Slaget har träffat honom precis över näsan. Han är också från Örebro län, berättar Kellerth. 

Två Örebroare som troligtvis håller på Örebro, menar att de under en match där deras lag har förlorat, ska ha blivit knuffade eller slagna. Är det här anmälningar som handlar om besvikelse efter storförlusten, tro?
– Vi får höra de här målsägandena närmre och undersöka saken. Men det uppstod en del tumult på läktaren under matchen, det vet jag, säger Kellerth. 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.