Storbråk på arbetsplats – tre personer misshandlade chefen

Ett storbråk på ett telemarketingföretag i Jönköping inträffade under måndagen. Tre unga män är nu misstänkta för misshandel. Motivet uppges vara att de inte fick anställning med speciella förmåner. 

Polisen fick under måndagen rycka ut till ett telemarketingföretag i Jönköping då bråk hade uppstått. Tre killar, alla 20 år gamla och hemmahörandes i länet, är efter gårdagens tumult misstänkta för misshandel. 

Var på intervju för några dagar sedan
För några dagar sedan var dessa tre unga män på någon form av intervju på det aktuella företaget. Samtliga har tidigare varit anställda på företaget. De tre ställde då krav som chefen inte kunde gå med på. Vad det var för krav som ställdes av de tre unga männen framgår inte av polisens rapport, uppger polisens presstalesman Lasse Johansson. 
– Om det inte passar är ni välkomna att säga upp er, ska chefen ha uttryckt till de tre, enligt polisen. 

Orimliga krav
Kraven fick chefen att be de tre att lämna företaget och inte komma tillbaka. Några dagar går och under måndagen besöker åter igen de tre männen företaget varpå bråk utbryter och polisen tillkallas. 

Chefen misshandlades
– Det är chefen som är målsägande i det här ärendet, säger Lasse Johansson.
– Han har fått stryk, fortsätter han.
Ingen sitter i nuläget frihetsberövad men polisen känner till de tre unga männen vid namn. 
– Vi har alla möjligheter att gå vidare med detta ärendet, säger Lasse Johansson.

Chefen är en man i 25-årsåldern och ska ha fått en blåtira och någon rodnad enligt uppgifter från polisen. Skadorna bedöms inte som allvarliga. 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.