Bilist stoppades av polisen – sträckte sig efter kniv

I natt stoppade polisen en bil utanför Nässjö. Föraren sträckte sig då efter en kniv och kunde fly i tumultet som uppstod. Han greps senare på natten och sitter nu anhållen misstänkt för ett flertal brott.

I natt kl. 01.30 stoppade polisen en bil på länsväg 834 utanför Nässjö. När poliserna kom fram till bilen uppstod ett tumult, då föraren gjorde motstånd.

– Han försökte sträcka sig efter en kniv som låg inne i bilen. Det lyckades kollegerna avstyra, men i samband med det tumultet som blev så kunde han springa därifrån, säger polisens presstalesman Lasse Johansson.

Senare på natten kunde mannen ändå gripas efter att en av polisens hundar spårat upp honom. I mannens bil hittades även en mindre mängd narkotika. Mannen sitter nu anhållen misstänkt för olovlig körning, drograttfylleri, narkotikabrott och försök till våld mot tjänsteman.

I nuläget är polisen inte säkra på mannens identitet. Enligt Johansson har polisen fått fram ett sexsiffrigt personnummer. Enligt det skulle mannen vara född 1998.

– Vi har inte kunnat fastställa hans identitet fullständigt, så vi är inte helt säkra på att det verkligen är han.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.