Treårig pojke lämnad på parkering – inlåst i varm bil

Det är en pappa som nu är polisanmäld efter att ha lämnat sin treårige son i bilen på Coop Konsums parkering i Gränna under tisdagseftermiddagen. 

En kvinna uppmärksammade den ensamma och instängda pojken i bilen på parkeringen vid 18-tiden under tisdagseftermiddagen. 

+26 grader och sol
Det var under tisdagen strålande sol och cirka 26 grader varmt. Inga fönster var nedhissade på bilen och pojken var mycket ledsen och medtagen där han satt fastspänd i bilbarnstolen. 

Polisen varnar
Polisen varnar ständigt om att man inte ska lämna varken barn eller djur i bilar då det är varmt ute. Det blir snabbt mycket varmt i bilen och risken för skador är överhängande. 

Inväntar pojkens pappa
Kvinnan stannar utanför bilen i ungefär 15 minuter och väntar på att någon ansvarig ska komma tillbaka. Tillslut kommer pojkens pappa till bilen på den soliga parkeringen. 

Gjorde en polisanmälan
Kvinnan påtalar att sonen inte ser ut att må bra. Enligt anmälan har då pappan förolämpat kvinnan och talat till henne på ett mycket aggressivt sätt. Hon valde då att göra en polisanmälan. 

– Vi vet vem mannen är och vi kommer att klara upp detta inom en snar framtid, säger polisens presstalesman Lasse Johansson. 

Framkallande av fara för annan
Mannen är ännu inte delgiven misstanke om brott men händelsen rubriceras som misstanke om framkallande av fara för annan. 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.