Uppgifter: Kvinnan på asylboendet ströps till döds av sin make

Den kvinna som hittades avliden på ett asylboende i Mariannelund på söndagen ska ha blivit strypt till döds av sin egen make. Det uppger grannar på boendet.

Det var vid 13.30-tiden på söndagen som en kvinna hittades avliden på ett asylboende i Mariannelund. Fynd på platsen ledde till misstankar om att hon blivit mördad.

Senare hämtades en man in till förhör. Den mannen är nu på sannolika skäl misstänkt för mord. Det rör sig alltså om den högre misstankegraden.

Kvinnan var i 20-årsåldern och är identifierad som en av de bodde på asylboendet. Mannen är i 25-årsåldern och har enligt polisen en relation till kvinnan. En treårig dotter till kvinnan har blivit omhändertagen av socialtjänsten.

Enligt uppgifter till Expressen var det kvinnans egen make som ströp henne till döds. Mannen ska först ha lekt med sin lilla dotter efter mordet och därefter gått iväg. När han kom tillbaka ska han ha varit blöt upp till midjan och gråtit.

– Vad har hänt, frågade en person mannen. ”Jag har dödat min fru”, sa han. Min fru gick och berättade för ägaren som öppnade dörren till rummet. Där låg kvinnan, strypt till döds av sina egna kläder, säger Kamran Sabzalian, som också bor på asylboendet, till Expressen.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.