Skadegörelse och misshandel i natt

Från kl 22.00 har polisen behandlat 89 polishändelser i Jönköpings län Totalt har 10 personer frihetsberövats för berusning, ordningsstörning, psykisk ohälsa eller misstänkta för brott. En person är gripen misstänkt för rattfylleri skriver Polisen.

Våld i nära relation i Gislaved. Kvinna anmäler att hon blivit misshandlad av sin sambo. Mannen hämtas till förhör, förhörs och friges senare efter beslut av åklagare. Kvinnan har ej behövt uppsöka sjukvård under natten.

Våld i nära relation i Tranås. Kvinna anmäler att hennes pojkvän har utsatt henne för misshandel. Polis genomför förhör med målsägande och vittne. Kvinnan har inte behövt uppsöka sjukvård under natten.

Rattfylleri i Värnamo En ordningsvakt kontaktar polis då en berusad man iakttas sätta sig i en personbil och köra från platsen. Polisen får mycket bra signalementsuppgifter och anträffar den berusade en stund senare på en campingplats i Värnamo. Den berusade mannen, som är brittisk medborgare, vägrar uppge sin identitet och saknar id handling. Han grips av polis och kommer förhöras under söndag förmiddag.

Skadegörelse i Tranås Polispatrull upptäcker en i stort sett utbränd personbil på Tingsvägen i Tranås. Räddningstjänsten gör eftersläckning. Omständigheter tyder på att den relativt nya personbilen utsatts för skadegörelse genom brand. Teknisk undersökning kommer genomföras på fordonet. Polisen önskar komma i kontakt med vittnen eller andra personer som kan ge upplysning kring brottet. 

 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.