Drogade och rånade män – kvinnan döms till fängelse

Det är en 29-årig kvinna som nu döms till åtta års fängelse efter att hon först drogat och sedan rånat flera män som hon kommit i kontakt med genom en dejtingsida. Två av de drabbade männen är från Värnamo och kvinnan har nu dömts vid Helsingborgs tingsrätt.

I slutet av sommaren 2015 bestämde kvinnan träff med bland annat två män från Värnamo, män som hon sedan drogade och rånade. Enligt domen som SVT Nyheter Jönköping rapporterar om har kvinnan haft kontakt med 165 män på en dejtingsajt och flera utav dessa har hon haft sex med mot betalning. 

Flera grova rån
Den 29-åriga kvinnan från Helsingborg döms nu till åtta års fängelse för sex grova rån, förberedelse till grovt rån, tre grova stölder och över 50 bedrägerier. 

Flertalet polisanmälningar
Kvinnan blev intressant för polisen då sex av männen polisanmälde att de blivit drogade och bestulna i sina hem mellan den 19 september och den 2 oktober 2015. 

Män födda på 40-talet
De flesta av de män som kvinnan kommit i kontakt med är födda på 40-talet, vilket även stämmer in på de båda männen från Värnamo. 

Utsatt männen för livsfara
Enligt Helsingborgs tingsrätt bedöms brotten som grova eftersom kvinnan försatt männen i vanmakt och utsatt dem för livsfara. 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.