Nattens polishändelser: Misshandel och inbrott

Under natten 22:00-04:30 har 80 polisrapporter upprättas i Jönköpings län. Flertalet personer har omhändertagits på grund av berusning och en person har gripits skriver Polisen.

23:11 Bankeryd – Trafikolycka

Kollision mellan två personbilar, totalt fem personer i de bägge bilarna. En person avförd med ambulans till Ryhov för kontroll.

00:46 Habo – Stöld genom inbrott

Väktare ertappar ett antal personer som är ifärd med att göra inbrott i en lokal på Kärrsvägen i Habo. Då väktare anländer så lämnar personerna platsen i en silverfärgad personbil. Flera polispatruller söker efter fordonet utan resultat. Brottsplatsundersökning genomförs på platsen.

01:26 Bottnaryd – Misshandel

Man som slagit kvinna inomhus i en bostad. Kvinnan avförd med ambulans till Ryhov. Mannen grips på platsen och förs till polishuset i Jönköping där han efter förhör anhölls misstänkt för misshandel av jouråklagare.

01:39 Värnamo, Bredasten – Drograttfylleri och ringa narkotikabrott

En polispatrull stoppar en personbil där föraren misstänks vara drograttfull. I bilen finns även tre personer som misstänks för ringa narkotikabrott genom eget bruk. Samtliga personer medtas för kroppsbesiktning.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.