Skräckclownerna har nått Jönköping

Polisen har under natten tagit emot flera anmälningar om att clownutklädda personer setts runt om i Jönköping. Jmini-redaktionen har bland annat fått in tips om att en clown har setts på Öxnehaga.

Det har den senaste tiden kommit en rad rapporter om personer som, utklädda till clowner, har skrämt upp folk på olika platser i Sverige. Senast inatt ska en man ha blivit knivskuren av en clownutklädd person i Varberg, uppger TT.

På sociala medier spekulerades det vilt efter att polisen gått ut med en varning om den nya trenden med skräckclowner. Enligt väldigt lösa uppgifter på sociala medier ska clowner ha setts på bland annat Tändsticksområdet och på Dalvik i Jönköping. Under fredagsmorgonen fick även Jmini-redaktionen in ett tips om att en clown iakttagits på Öxnehaga. 

Polisen i Jönköping har under natten till fredag fått in flera anmälningar om clownutklädda personer i Jönköpingsområdet rapporterar SR Jönköping.

En udda iakttagelse kom från en man i Anderstorp vid midnatt.

– Han påstod att han var ute i skogen och såg två clowner som sprang i elljusspåret mitt i natten, säger David Einarsson på polisen, till SR Jönköping.

En patrull åkte ut, men hittade inga clowner.

Polisen har också fått in en anmälan om att två clowner setts på Österängen i Jönköping vid 23.30-tiden på torsdagskvällen. Men vittnena ringde två timmar efter iakttagelsen och polisen åkte därför aldrig dit.

Har du sett en clown? Kontakta oss på press@jmini.se eller skicka ett meddelande på vår Facebook.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.