Misstänkt BMW-liga greps på bar gärning

Det var strax efter halv fyra på måndagsmorgonen som en privatperson larmade polisen om att några okända personer kröp omkring i grannens BMW på Hagalundsvägen i Vetlanda. BMW:n var av en nyare modell. Anmälaren lyckades skrämma bort tjuvarna och underrättade även bilägaren. 

Senare anträffade polisen en misstänkt personbil och bestämde sig för att vända och kontrollera den. Bilen stoppas och fyra män påträffades i bilen. På körbanan hittade polisen också en ryggsäck med en instrumentpanel i. När området kring fyndplatsen kontrollerades påträffades en komplett instrumentpanel som kunde misstänkas komma från den aktuella BMW-bilen. Även en stereo påträffades.

Den stoppade bilen innehöll föremål som indikerade att det fanns ett samband mellan männen och den anträffade ryggsäcken, skriver polisen på sin hemsida.

De fyra männen, som samtliga är i 20-årsåldern, togs till förhör. Efter förhör kommer åklagare att besluta om de misstänkta ska anhållas eller friges.

I början av oktober drabbades flera BMW-ägare i Värnamotrakten av tjuvar. Även i de fallen stals bland annat instrumentpaneler från bilarna.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.