Trafikkaoset: Flera olyckor under morgonen

SMHI har utfärdat en klass 1-varning för delar av Jönköpings län eftersom det beräknas komma en hel del snö under onsdagen. Flera trafikolyckor har inträffat under morgonen där flertalet verkar bero på att bilförarna inte har anpassat körsättet efter rådande väglag, enligt polisen. Man uppmanar trafikanter i Jönköpings län att sänka farten, hålla långa avstånd och anpassa körsättet till väglaget.

Fick sladd på bilen

Det första larmet kom klockan 04.59 gällande en bil som fått sladd på bakvagnen på E4 i södergående riktning , söder om Ekhagsrondellen. Bilen stod illa till så räddningstjänsten kallades ut. Ingen person kom till skada och bilen kunde själv köra vidare efter ett tag.

Hamnade i diket

Knappt en timme senare kom larm om att det stod en bil i diket vid korsningen mellan Thorsviksvägen och Barnarpsvägen, i närheten av Torsviksrondellen.
En person satt kvar i bilen och var oskadd när räddningstjänsten anlände. Föraren hade själv larmat bärgare.

Strax efter 07.00 inkom ett SOS-alarm om att ett fordon körde ner i diket i höjd med Järabacken.

Lastbil blockerade E4

6.35 kom larm om en lastbilsolycka på Möbelvägen, på Torsvik.

07.25 kom larm om att en lastbil har vikt sig och blockerar norrgående körfält på E4 mellan Vaggeryd och Jönköping. Lastbilen hade fått sladd under omkörning vilket gjorde att ekipaget knöt sig och blev stående på körbanan. Trafiken kan passera.

08.18 körde en personbil i diket på riksväg 40 i höjd med Tenhult. Ingen person kom till skada.

08.22 kolliderade två lastbilar på E4 i södergående, i höjd med Torsvik. En av dem står i vänster körfält. Inga personskador har rapporterats.

08.34 körde en personbil in i en stolpe på riksväg 40 mellan Tenhult och Jönköping. Enligt polisens hemsida befarar man personskada.

09.05 kolliderade två lastbilar på E4 i södergående riktning, nära trafikplats Stigamo. Detta orsakade totalstopp i södergående fil.

10.23 körde en personbil in i mitträcket på riksväg 31, i höjd med Rogberga. Inga personskador har rapporterats.

10.46 En personbil körde rakt över rondellen mellan Storgatan och Verkstadsgatan i Skillingaryd. Inga personskador har rapporterats.

11.11 En personbil körde av vägen och hamnade i diket på Terminalvägen i Skillingaryd.

Följ trafikläget just nu.

 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.