30-årig kvinna knivhuggen till döds

Kl 22.02 fick SOS larm gällande en svårt skadad kvinna på en adress i Bottnaryd. På plats kunde patrullen konstatera att en kvinna i 30-årsåldern hade blivit knivskuren. Kvinnans liv gick inte att rädda trots att ambulanspersonal tidigt var på plats och gjorde HLR. Kvinnan dödförklarades på Länssjukhuset Ryhov.

En man i 40-årsåldern har gripits misstänkt för mord. Enligt polisen ska gripandet ha gått lugnt till. Mannen och mordoffret har någon form av relation till varandra och de är skrivna på samma adress. Vilken relation det rör sig om har polisen ännu inte bekräftat.

Vissa medgivanden

Mannen anhölls efter förhör och har delgivit misstanke om mord. Enligt polisen har han gjort vissa medgivanden. Under onsdagen kommer förundersökningen att fortsätta under ledning av en åklagare.

Det finns vittnen som har uppgifter att lämna om händelsen, och de kommer att förhöras under dagen. 

Även det misstänka mordvapnet är taget i beslag.

– Polisen har ett gott utredningsläge, säger  Pia Kling, förundersökningsledare på polisen. 

Grannar såg barnen springa ut

Enligt uppgifter till GT ska grannar ha sett hur mannens och kvinnans två gemensamma barn sprang ut ur lägenhetshuset sent på tisdagskvällen. Strax efteråt greps deras pappa misstänkt för att ha knivmördat deras mamma.

Barnen, som är i 10-årsåldern, befann sig i närheten av bostaden när polisen kom till platsen. Polisen kan i nuläget inte svara på om de var inne i lägenheten när brottet inträffade. 

– De är omhändertagna av personer som känner den här familjen.

 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.