”Misslyckat godis” ska säljas

100 ton godis per vecka
Varje vecka passerar cirka 100 ton godis genom BUBS anläggning i Jönköping. De allra flesta av godisbitarna blir perfekta, men ibland händer det att vissa kommer ut något defekta i formen. Det kan vara en sheriffstjärna som saknar en udd eller en skumgodis som blivit aningen för tjock, eller för tunn. Det kan ibland vara svårt att se vad felet är, och kvaliteten i övrigt är det inget fel på, inte heller smaken! Det kan faktiskt också röra sig om helt nya produkter som körts fram för att testas och därmed inte finns i godishyllorna ännu.
– Även dessa godisbitar är stöpta ur samma rigorösa sammanhang som allt övrigt av vårt godis, säger Henrik Elfwing, VD för BUBS Godis.

Smakar precis som vanligt
Med samma kvalitetsprogram och samma receptur. Så trots att det kanske är en något tilltufsad hallonlakritsskalle man stoppar i munnen är smaken och kvaliteten exakt densamma. När vi fick kontakt med Matsmart var det givet att vi skulle medverka på något vis, för miljön, matsvinnet och en fortsatt hållbar utveckling.

Rejält sänkta priser
Matsmart drivs med den enkla idén att köpa in varor som annars skulle kastas , på grund av kort datum, förpackningsbyte eller liknande och sedan sälja dem till konsumenter över hela Sverige via webben till rejält sänkta priser. Maten levereras hem eller till närmaste postutlämningsställe via Posten.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.