Secret Santa slår in igen

Secret Santa hjälper de som inte har råd att köpa julklappar till barnen. Och du kan också vara med och bidra så att barn kan få en klapp i jul.

Julbestyr som för många är en självklarhet är bland annat julklappar. Tyvärr är det inte en självklarhet för alla. Pengarna räcker inte alltid för alla extrautgifter under julen. Secret Santa i Jönköping är en liten organisation som verkar för att barn ska få sina önskelistor uppfyllda. 

En familj har tagit över Secret Santa från grundaren under förra året, skriver Jnytt. Man arbetar som så att familjer som behöver hjälp med julklappsinköp hör av sig med barnens önskelistor och man skickar vidare dem till personer som vill ge julklappar. 

De som driver Secret Santa säger till Jnytt att de förra året hade man dessutom flera företag som skänkte presentkort på matbutiker så att familjer kunde köpa mat och godis. 

Insamlingen sker den 19 december på Vox hotel och fram tills dess kan man höra av sig om man vill ge klappar eller om man behöver hjälp. 

Vill man ge julklappar får man något från en önskelista man kan köpa. Hittills är man uppe i 300 familjer som vill hjälpa till att ge julklappar. 

fakta

Vill du hjälpa till eller vill ha hjälp att ge barnen julklappar?

Kontakta Secret Santa via mejl:[email protected] för att skänka eller få hjälp.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.