Detta läser Jönköpingsborna allra mest- vi har hela listan

Det är dags att summera året. Årskrönikor ska skrivas och Jmini gör det bäst genom att berätta om de mest lästa artiklarna under det gångna året.

Plats 7:
På listan men ändå inte i topp, ja det är den roliga och galna artikeln om grejer som fortfarande liksom hänger kvar. Vi talar givetvis om 24 sjukt konstiga lagar som lever kvar

Plats 6:
Somliga gillade artikeln, andra inte. Oavsett smak och tycke- den placerade sig på sjätte plats. Kanske främst för att självaste kung Leimola är med på bilden. Visst snackar vi om Dumpade soffan i vägen och drog. 

Plats 5:
Det är nu tid för alla fanatiker att läsa lite extra noga. Vad vore Jönköping utan sitt HV71 och vad vore Jmini utan alla sina HV-älskare. Så många artiklar, magasin och klipp som har producerats under året. Men det finns en artikel i HV-väg som slår alla andra- Avslöjande brev från guldsponsor i HV71.

Plats 4-1:
Vi fann Cykelmannen och inom loppet av ett dygn såg över 2,5 miljoner klippet världen över. Det skrevs om det i internationell media och de länkade alla till Jmini (vad annars?). IKHP förklarade att de inte hade någon som helst koppling till Cykelmannen, trots att man kunde se att mannen bar en IKHP-tröja, dock en gammal sådan.
Sedan fick vi tag i cykelmannen, men han var fåordig.

Vi läses, skrivs och tittas till nästa år
Jminiredaktionen

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.