Elizabeth upptäcker sjukdomar i ett tidigt skede

Hairfree på Barnarpsgatan erbjuder nu en undersökning med nya verktyget Introspect som i ett tidigt skede kan upptäcka sjukdomar och som kan korrigera obalanser i organen. 

Elizabeth Sjölander som driver Hairfree på Barnarpsgatan brinner för att hjälpa människor till ett friskare liv. Hon är utbildad hairfree terapeut och expert på permanent hårborttagning. Nu kan hon erbjuda verktyget Introspect som i ett tidigt skede kan upptäcka obalanser i kroppens organ vilka i ett senare skede skulle leda till sjukdomar. Nu kan man istället medicinera i ett mycket tidigt skede för att häva sjukdomen. Läs här vad Elizabeth har att berätta. 

Vem är du Elizabeth Sjölander – kort presentation?

– Jag har jobbat med hälsa och friskvård sedan 1997 och har en hel del utbildningar inom detta. Dessförinnan jobbade jag med ekonomi då jag i botten är civilekonom. Vad jag brinner för är nog att åtgärda krämpor och sjukdomar utan mediciner för att stärka kroppen.

Hur länge har du drivit Hairfree?

– Sedan början av 2007, ca 9 år alltså.

Vad kan du erbjuda oss i Jönköpingsregionen?
– Oj jag skulle vilja hinna med så mycket som jag känner att många behöver men jag börjar med att rada upp en del: Permanent hårborttagning med laser eller IPL, reducering av pigmentfläckar, fina linjer, kärlbristningar och acne, blekning av tatueringar, hjälp med fettreducering samt hälsosammare liv och sist men inte minst Introspect.
Du börjar nu med Introspect – vad är det?
– I huvudsak handlar det om att aktivt stödja kroppens självläkning, homeostas. Varje cell i en levande organism vibrerar och ger ifrån sig en svag elektromagnetisk strålning. Denna strålning innehåller information om hur cellen fungerar och avgör hur den kan kommunicera med andra celler i kroppen. Vid fullständig hälsa kommunicerar alla celler med varandra på ett perfekt sätt. Varje organ i människan har sin frekvens för information och dessa frekvenser är uppmätta och kända och finns lagrade i den databas som är en integrerad del av Introspects arbetssätt. Ett första steg mot ohälsa uppstår när resonans mellan cellerna och mellan de olika organen i kroppen börjar störas. När det gäller denna störning kan man med Introspect påverka cellerna och därmed återställa strukturen som i sin tur gör att kroppen är i fullständig balans och hälsa.
Stämmer det att du är först i Jönköping med Introspect?
– Ja jag har inte hört någon annan som har det och jag har sökt på nätet.
Hur lång tid tar en behandling och hur går det till?
– Undersökning, dvs skanning av kroppen tar olika lång tid beroende av om man bara vill skanna någon enskild del av kroppen eller en fullständig skanning av hela kroppen. Undersökningen kan då ta allt ifrån 20 min till runt 3 timmar. Man sätter på sig liknande hörlurar och sen väljer man de organ som ska ingå i skanningen och då sköter datorn med programmet det automatiskt och om den upptäcker något avvikande så gör den noggrannare skanning av organ/celler som det som avviker kan bero på. Ska man sen behandla det som verkar behöva stärkas i kroppen kan det kanske behövas lika lång tid till det som själva skanningen tar, dvs allt emellan 15 min och 2,5 timmar. Då har man dessa lurar på sig och aktiverar metaterapi och matar då de avvikande organens/cellernas frekvenser med sådana frekvenser som de bör ha om de ska fungera perfekt i kroppen.
Kan du hjälpa alla?
– Man kanske inte ska lova något men de som vi testat på har blivit påtagligt bättre och man kanske ska se det som ett hjälpmedel att hålla sig frisk och sund och inte vänta tills man blir sjuk. Ungefär som att kontrollera sin hälsa vid årliga kontroller med den skillnaden att man på ett tidigt stadium kan upptäcka störningar mellan olika organ och därmed snabbare korrigera obalansen för att kunna fortsätta hålla sig frisk.
Framtidsplaner?
– Som sagt så skulle jag önska att alla människor fick leva och ha hälsan länge, utan mediciner och andra  krämpor. Lite som att skriva ut ”fysisk aktivitet på recept” i stället för medicin. I en sund kropp bor en sund själ helt enkelt.
Har du någon dröm?
– Jag vill skriva en lättillgänglig bok som handlar om sunt förnuft vad det gäller att vara hälsosam i livet utan att sluta leva. Min andra dröm är att jag skulle vilja göra en skillnad för i huvudsak barn och djur som lever i misär och elände.
Helen Dungert Gustavsson
 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.