Jönköpings stjärnfilmare i djungeln

Duon reser dit för att producera en ”imagefilm” som visualiserar Corcovado national park med omnejd. Filmen, som spelas in i både Jönköping och Costa Rica, kommer enligt Appelin ”att gestalta drömmar och ett vintrigt till tropiskt miljöombyte”.
– National Geographic kallar Corcovado national park för den biologiskt mest intensiva platsen på jorden, berättar Peter Appelin för Jmini.

Bland pumor och ormar
I en avlägsen del av de djupa regnskogarna i Costa Rica kommer Peter och Stefan om några dagar att landa på en gräsplan. Sedan fortsätter de till fots i denna spektakulära regnskog, med en massa fotoutrustning, och tar sig till ett tält som står på pålar.
– Vi kommer att att vandra och bo i ett område som erbjuder en mängd olika vegetationstyper med djur som pumor, sengångare, jaguarer, ormar och många andra intressanta djur, berättar Appelin.
– Det kommer att bli en utmanande uppgift att filma under dessa förhållanden. Vid tropisk trekking kommer vi att vada över floder med tjurhajar och krokodiler.

Kommer visas bara för Jmini
Delar av det tropiska äventyret kommer också att visas exklusivt för Jminis läsare. Appelin och Persson kommer att visa bakom- scenen-klipp där de kommer att skildra hur de arbetar och hur de har det i djungeln.
– Det mest kritiska blir ju batterier och uppkoppling mot internet, men vi räknar med att få ut ett reportage runt den 5 februari, säger Peter Appelin till Jmini.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.