Den 10-åriga flickan beskriver mannen

Nu kan Jmini publicera signalement på den misstänkte mannen i den röda bilen, efter att den tioåriga flickans mamma kontaktat tidningen på nytt. 

Det var mitt på blanka dan under torsdagen som en tioårig flicka från Hovslätt stötte på mannen i den röda bilen. Med godis försökte han locka till sig flickan, men hon blev rädd och sprang ifrån honom. 

Efter att Jmini tidigare i veckan har skrivit om att ytterligare en flicka och en ung kvinna blivit utsatt för vad som tros vara samma man, kontaktade den tioåriga flickans mamma Jmini för att berätta om vad hennes dotter vart utsatt för.

Nyheter har spridit sig och nu har flickans mamma kontaktat Jmini på nytt för att berätta att hennes dotter har lämnat signalement på den man som försökte få med henne in i den röda bilen. 
– Vi har suttit ner i lugn och ro nu ikväll och jag tycker att hon har redogjort mycket bra för att vara tio år gammal för hur han ser ut, säger mamman till Jmini.

Har ni kompletterat de här uppgifterna i anmälan?
– Nej, polisen har inte hört av sig till oss än. Jag får verkligen hoppas att de gör det snart, annars får vi ringa dem. 
Har din dotter kunnat beskriva mer precist vad mannen ska ha sagt?
– Han frågade om hon ville följa med i bilen, men hon sa att hon inte ville det och att hon skulle till skolan. Han sa då att han hade godis, men då gick det upp som en signal för henne och hon sprang därifrån. 
Mamman tillägger sen att hennes dotter har beskrivit att han inte bröt när han talade och att han enligt henne var ”svensk när han pratade”. 

Så ser han ut:
• Grått/vitt hår, lite spretigt
• Skägg till hakan
• Mustasch
• ”Tjock mage”
• Såg gammal ut men hon kan inte säga ålder
• Solglasögon som delvis var genomskinliga
• Svarta kläder

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.