Här öppnar tillfälliga entrén på A6

Det sker en hel del förändringar på A6 just nu. Ett tjugotal nya butiker, varav åtta restauranger och två pop up-butiker, kommer att ta plats i den första etappen som invigs torsdag den 26:e oktober.

Samtidigt inleds ombyggnationen av den så kallade Röda entrén. I samband med det öppnas en ny, tillfällig, entré där Brothers och JC har sina lokaler i dag.

– Vi kommer att ta upp ett hål i väggen där A6-entrén var en gång i tiden. Så man kommer att komma rakt in i nuvarande Brothers-lokalen, berättar Lars Bröms, centrumchef på A6.

JC öppnar två butiker

Men det innebär inte att klädaffärerna kommer att försvinna. Både Brothers och JC kommer att finnas kvar där de är i dag och dessutom kommer den sistnämnda att öppna upp ytterligare en butik i BR leksakers nuvarande lokal.

– JC kommer därmed att ha 550 kvadratmeter yta totalt, säger Lars Bröms.

BR leksaker kommer i sin tur att flytta in i nya lokaler vid Gula entrén.

Ny delikatessbutik

Det är även klart att delikatessbutiken Oil and Vinegar flyttar in i den nybyggda delen på A6, som permanent butik. Något som Jönköpings-Posten var först med att berätta. 

– Butiken kommer att vara i den delen som vi kallar för kiosk. Det är en mindre enhet i mitten av kundgången en bit innanför det nya entrén, berättar Lars Bröms.

Fler pop up-butiker

När Clas Ohlsson och Systembolaget flyttar till den Gula entrén kommer det även att öppnas flera nya pop up-butiker vid den Blå entrén.

– Men jag kan inte säga så mycket mer om det just nu. Jag måste ha bläck på avtalet först, säger Lars Bröms.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.