Fler flyktingar till Habo

Denna folder är framtagen av sd riks. Allt som står i materialet är fakta, Att sedan jp:s lokale reporter har Anders Rickman (fp) som domare blir bara komiskt.

Ett litet citat från foldern

För många av de kommuner som har höga invandringnivåer sedan tidigare har det tyvärr inneburit att.

Skola och förskola har belastats hårt,

skolresultaten har försämrats

brottsligheten har ökat

Tryggheten har minskat

vården och omsorgen har överbelastats

Bostadsbristen har ökat.

Dessa fakta går inte förneka det har inget att göra om man vill minska eller öka asylinvandringen

till Sverige. Två exempel var sker bilbränder, stenkastning, handgranater? Malmö eller Vellinge?

Att skolresultaten sjunker är ganska naturligt när det kommer flyktingar som är analfabeter som börjar i svenska skolan.

Vad kommer den nya lagen innebära för Habo? Enligt socialchefen kommer Habo drabbas extra hårt eftesom vi tagit emot så få under lång tid, vi kommer även straffas för att vi har låg arbetslöshet vi kommer bli tvingade att ta emot 70st flyktingar varje år utöver detta kommer det mer en ett ensamkommande barn i veckan till Habo i dagsläget.

Sammanlagt kommer det att komma över 120 varje år. Frågan är var alla dessa skall bo skall det placeras ut moduller i hela Habo? Om Anders Rickman skall vara trovärdiga bör han öppna sitt hem för flyktingar eller är det bara tomma ord?

Slutligen vill Sverigedemokraterna tacka alla goda krafter i Habo som samlar in pengar till flyktingar i sina hemländer och närområden där är nöden värst.

Morgan Malmborg

gruppledare sd Habo

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.