Julia- ett musikaliskt modelejon

Tidigare bodde Julia i Skövde tillsammans med sina föräldrar och katten Måns (borträknat året som au pair i Hon fick först upp ögonen för journalistiken då hon praktiserade på lokaltidningen SLA, Skaraborgs Allehanda, när hon gick i nian. Hon gillar att skriva, främst noveller men även reportage och krönikor. Då hon var 15 vann hon till och med en novelltävling som passande nog hölls av tidningen Julia.

Kreativ och skissar
Julia är en kreativ person som utöver att skriva gillar att skissa lite och har även provat på att sy egna kläder.

Det är inget som hon kan göra just nu dock då bristen på en symaskin försvårar sådan sysselsättning. Hon är något av ett modelejon med Valentino som favoritdesigner.

Svag för 70-talet
Musikalisk är hon också, hon är nämligen självlärd gitarrist och gillar att sjunga.
Hennes favoritgenre inom musiken är 60­-70-­tals rock och några av de bästa banden, enligt Julia är Rolling Stones, The Beatles, The Doors, The Kinks och Nirvana (dock så kom Nirvana lite senare än 70­)

Vill djupdyka
Hennes framtidsdrömmar är att få skriva reportage, fördjupningar inom ett ämne. Dyka ner på djupet och inte bara skrapa på ytan. Att få använda sina talanger och skrivkunskaper till att ge ut en bok eller att få jobba på favoritmagasinet ELLE lockar dock också. Författardrömmen är dock den som ligger närmast.

Linn Karlberg

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.