Jönköpingschef kan bli Entrepreneur Of The Year

I över 20 år har Ernest & Young delat ut utmärkelsen EY Entreprenur Of The Year i Sverige. Över 700 svenska entreprenörer har i år blivit nominerade varav Peter Hellgren, vd för IT-bolaget Consid, är en av de lyckliga. Han är nu en av nio kvar att kämpa om denna eftersträvansvärda titel när regionfinalerna närmar sig.

Hellgren kan få utmärkelsen när regionfinalen, som hålls i Norrköping, går av stapeln den 24 november. Den nationella finalen hålls i Stockholm den 27 januari. Då möts finalisterna från de sex regionfinalerna för att göra upp om titeln. Hellgren känner stor glädje över att vara nominerad:

– Det är givetvis mycket smickrande att vara nominerad till en så fin utmärkelse och titel. Jag skulle säga att utmärkelsen går helt i linje med både min personlighet och kärnan i Consid som bolag. Jag har stora förhoppningar inför regionfinalen.

Peter Hellgren är en av grundarna till Consid som startade år 2000. EY Entreprenur Of The Year har delats ut i Sverige sedan 1995.

Consid är ett snabbväxande IT-konsultföretag med kontor i Jönköping, Stockholm, Örebro, Norrköping, Linköping, Göteborg, Malmö, Ljungby, Sundsvall, Storebro, Värnamo och Växjö. Bolaget startades i Vetlanda år 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell. Bolaget beräknas omsätta 400 miljoner kronor för 2015. 2005 flyttades huvudkontoret till Jönköping och de senaste åren har företaget successivt växt till dagens drygt 250 anställda.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.