Hon har 12 000 följare

Stina Isakson tilldelas priset med motiveringen: ”Hennes sprudlande, färgglada stil och härliga secondhand-fynd fängslar över 10 000 personer på Instagram. Med unik fingertoppskänsla och modig inredningsfilosofi förvandlar hon äldre saker från både slott och koja till skatter i familjens hem.”
– Jag är överväldigad, överraskad och väldigt glad! Jag brinner verkligen för second hand, så det här känns jättekul, säger hon.

Sedan Stina Isakson, som bor i Jönköping, startade sitt Instagramkonto har antalet följare snabbt blivit närmare 12 000. Det är många om vill ta del av hennes inspirerande bilder från familjens charmiga villa – som är fullproppad med second hand-fynd.
– Jag besöker loppisar och second hand-butiker varje helg. Det är ett intresse jag haft länge. Mitt motto är ”more is more”. Jag gillar allt från funkis till industri och retro och har nog en ganska vågad och unik stil som är raka motsatsen till det vita och avskalade, säger Stina Isakson, som är glad om hennes bilder kan inspirera fler att handla mer second hand.

– Jag gillar när saker och ting får komma till användning igen. Man behöver inte köpa massproducerat och nytt.

– Intresset för second hand har aldrig varit större än i dag. Det finns all anledning att uppmuntra alla de initiativ som görs, såväl offentligt som i det tysta. Vi känner stolthet över detta pris, och för att vi bland alla nomineringar har funnit Stina Isaksson, som är en mycket välförtjänt pristagare, säger Tomas Bjöersdorff, verkställande chef för Erikshjälpens Second Hand Butiker.

Prisceremonin kommer att ske till våren. Förutom diplom och en statyett får Stina rätten att tilldela ett av Erikshjälpens biståndsprojekt motsvarande 25 000 kronor.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.