Thomas Holm ny klubbchef hos Jönköpings GK

Jönköpings GK har anställt en ny klubbchef inför säsongen 2016. Det är medlemmen Thomas Holm som accepterat erbjudandet. Thomas Holm har under de senaste tio åren jobbat för HV 71 där han arbetat med nyckelkunder inom marknad och försäljning.

Ersätter Sandra Tancred

– En fantastisk rolig tid med härliga arbetsuppgifter, uppger Thomas Holm. Fast nu tycker jag att det skall bli stimulerande att komma till JGK och bli en del av deras framtid. Golfen står ju inför stora utmaningar och då vill jag gärna vara med.

Thomas Holm ersätter nuvarande klubbchefen Sandra Tancred som från och med första maj tillträder en tjänst på Svenska Golfförbundet som klubbrådgivare.

– Sandra har gjort ett jättejobb hos oss i JGK, menar Ingrid Rehncrona ordförande. Nu önskar vi henne lycka till i ett annat sammanhang.

Medlem i JGK

När det gäller Thomas Holm så är han en mångårig medlem i JGK som nu kommer att arbeta mycket med att förstärka klubbens relation till både nuvarande och presumtiva sponsorer. Dessutom har han stor erfarenhet av ungdomsverksamhet.

– Thomas har skaffat sig ett tämligen så stort nätverk inom sponsring, säger Rehncrona. Vi hoppas nu att vi får glädje av detta inom klubben. Samtidigt är Thomas väl känd inom klubben och med hans bakgrund som ungdoms-och elitansvarig på Isaberg på meritlistan så passar han oss utmärkt just nu.

L-G Åkerberg

 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.