Blivande Youtubestjärnan Alex Ceder klar för Jmini

Alex Ceder, eller Alexander Cederquist Svensson som han egentligen heter är en person med många bollar i luften. Han är student på heltid, jobbar extra på Friskis och Svettis, driver egen pr-byrå och är ett välkänt DJ-namn. Han sitter dessutom med i Spring Inspirations jury. Men Alex nya projekt är ett litet annorlunda projekt.

– Jag var nere på nextstep-mässan och pratade men många utav företagen och jag insåg hur viktigt det är med sociala medier. Jag bestämde mig då för att starta en youtube-kanal där jag lägger upp videos från mitt liv och där jag berättar vad jag håller på med, säger Alexander.

Han säger att han ska försöka producera två avsnitt i veckan där han vill att människor ska kunna ta del av hur livet är för en student i Jönköping.

– Jag vill att människor ska få ett nytt perspektiv av Jönköping. Planen är att intervjua intressanta människor. Jag hade till exempel med en kanadensare förra avsnittet. Det kan bli att jag kommer ha lite extra fokus på musik och dataspel för det är något som jag är extra intresserad av.

Missa inte första avsnittet som publiceras idag.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.