Fylletatueringen hon aldrig kommer ångra

Det var i somras när Rebecka och hennes kompis reste ner till Kroatien och levde livet som något på hennes kropp förändrades.

– Min familj är ursprungligen kroater, så jag åker dit varje sommar. Den här gången hade jag också med mig min kompis Fanny. Näst sista dagen hade vi festat rätt hårt och när vi vaknade upp sista semesterdagen så sa Fanny att antingen går vi och förstör dagen genom att vara bakfulla eller så ser vi till att vi får en rejäl dagsfylla.

Så var de igång igen
Tjejerna valde givetvis det sistnämnda och började att dricka drinkar och beställa öl efter öl. 

– Helt plötsligt fick jag för mig att jag hade slått vad om att jag inte vågade tatuera mig i pannan. Men jag sa där på fyllan till Fanny att jag visst skulle våga någonting sådant. 

Mot tatueraren
Efter att Rebecka hade yttrat de orden och minsann visat sitt mod, gick de till en tatueringsstudio för att göra slag i saken.

– Jag klev in där allmänt dräggig med kaptensmössa och en öl i handen. Jag såg så illa ut, precis som jag blivit utslängd från ett AA-möte.

Tjejer ska inte göra sånt
När Rebecka sedan förklarade för tatuerarna att hon ville tatuera in bokstäverna GT, som skulle stå för hennes absoluta favoritband genom tiderna – Gyllene Tider, var inte de nöjda.

– De vägrade först göra det och menade att en så ung och dessutom tjej inte ska tatuera sig i ansiktet. De har en liten annan syn. Problemet handlade om att jag var kvinna.

Men Rebecka gav sig inte och tatuerarna fick istället ge med sig.

– Jag åkte tillbaka till huset där vi bodde och hämtade min legitimation. Sedan gick de med på att göra det om jag betalade lite extra, vilket jag gjorde, jag struntade i det liksom.  

Gjorde fler på löpande band
Så där sitter Rebecka i tatueringsstolen och hennes panna får versalerna GT.

– Fanny tatuerade sig också, men hon gjorde fina grejer. Men jag nöjde mig inte bara med Gyllene-Tider-tatueringen, så jag passade på när jag ändå var igång och tatuerade in Ozzy (för Ozzy Osbourne) och Guns ‘n’ Roses på armarna och sedan avslutar jag med att göra ett kors på ena handen.

Som om inget hade hänt
När tatueringarna var klara, fortsatte de två brudarna med att dricka och ha allmänt kul. Men dagen därpå ser Rebecka vad hon faktiskt har gjort.

– Fan, jag har verkligen tatuerat mig. Först hade jag ångest, men sen kände jag att jag faktiskt var nöjd. Ozzy-tatueringen kanske inte är så bra, men GT, den är jag riktigt nöjd med. Jag var ändå glad över att jag valde GT, jag älskar ju verkligen Gyllene Tider.

”Jag älskar den verkligen”
Men tankarna om framtiden kom ju ändå upp i skallen.

– Alltså, jag tänkte ”tänk om jag inte får jobb, den här kommer sitta här för alltid”. 

Men efter tre dagar släppte hon totalt tankarna på eventuella konsekvenser och beslöt sig för att vara nöjd med vad hon faktiskt gjort.

– Jag älskar den verkligen. Många vill väl att jag ska tycka illa om den och att jag ska ångra det för att jag gjorde det på fyllan, men det gör jag inte.

Eller står hennes tatuering egentligen för tidningen GT…

 

 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.