Kändistät bröllopsyra när Lucas och Lena gifter sig

Året startade verkligen i moll för musikprofilen och arrangören Lucas Söderberg och hans blivande fru Lena Broman då deras hem fick stora skador i en kraftig brand. Men Lucas bestämde sig för att året skulle sluta i dur och som ett första steg i den resan överraskade han sin Lena med att gå ner på knä och fria under säsongsavslutningen av RockGarden på Spinnet. En överrumplad Lena sa ja och efter sju år tillsammans kommer de snart att kunna titulera sig som man och hustru.

Den 8 oktober klockan 14.00 kommer Torgny ”Tojje” Wirén att viga paret inför hundratals gäster i Sofiakyrkan, men musiken startar redan klockan 13.30. Som rutinerad arrangör berättar Lucas att det är ovant och frustrerande att behöva stå bredvid och förlita sig på andra den här gången.

– Det är mycket som ska fixas inför bröllopet. Jag är ju van vid att vara med och peta i allt. Men nu får jag inte styra ett skit, säger Lucas.

Temat är kärlek och musik

Höstbröllopet kommer att gå i kärlekens och musikens tecken med många kända artister på plats. Det börjar redan utanför kyrkan med livemusik för gästerna berättar Lucas. Dessutom har Anders Nilsson från bland annat Starlight Brigade gjort ett specialskrivet stycke, ”Pastoria Wenedica” som ska användas som inmarschlåt för brudparet. Hemlighetsfullt säger Lucas att en av de finaste och kanske allra vanligaste bröllopslåtarna ska framföras i kyrkan av originalartisten. Men vilka artister som kommer att medverka bevaras hemligt fram till bröllopsdagen.

Bröllopsfesten kommer att hållas på Vy tillsammans med 110 gäster och en hel del artister. Var bröllopsresan sedan går är ännu inte bestämt.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.