Hon är PT:n som kommer hem till dig

Nej, man behöver inte ha ett stort flådigt hemmagym för att kunna ha en personlig tränare som gör hembesök. Rebecca Ekström jobbar sedan två och ett halvt år tillbaka med just detta och hon vill ta död på myten om att en personlig tränare som kommer till hemmet skulle vara en lyxgrej som endast är för några få.

– Man behöver absolut inte ha ett hemmagym med en massa konditionsmaskiner. Jag har varit hemma hos folk där man skjuter undan soffbordet i vardagsrummet. Det funkar minst lika bra. Man kan även använda sig av trappor eller altandäck. På sommaren fungerar det utmärkt att vara i trädgården. Sedan har jag ju alltid med mig de redskap man behöver när jag kommer, säger Rebecca, PT och hälsoinspiratör.

Vill få andra att njuta av livet

Rebeccas målsättning är att få andra människor att kunna njuta av livet på bästa sätt genom att hitta en bra balans mellan träning, kost och mental hälsa. Hon vänder sig till både privatpersoner och företagare och hjälper dem att lyckas med sina ambitioner.

– Träning och kost är A och O för att stärka sig själv inifrån. Känner man sig frisk och stark kan man njuta av livet utan press och stress. Det sista träning ska vara är just stress.

– Det som driver mig i mitt arbete är vetskapen om hur grymt stark man kan känna sig.

Rebeccas kundkrets består av allt från personer som inte tycker om att gå till gym eller som tycker att hembesök är bekvämt, till de som behöver rehabilitering för någon skada och inte kan ta sig ut.

– En del kunder träffar jag regelbundet medan andra gör det som en engångsgrej – en push för att komma igång med sin träning.

Fotbollsmamma och livsnjutare

Utanför arbetet beskriver Rebecca sig som en fotbollsmamma som ägnar sig åt allt sådant som hon älskar med livet. 

– Jag tränar ofta ute i naturen, äter gott och dricker ett glas rött då och då. Allt sådant som gör mig lycklig.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.