Tabergs SK:s bidrag till flyktinghjälpen

Vårt mål är att vi i Taberg samlar in för 10.000:- Kan vi få med ytterligare 100 föreningar som antar den utmaningen blir det 1 miljon.

Tabergs sportklubb utmanar härmed alla Sveriges föreningar att delta i insamlingen till flyktingkatastrofen, genom insamling av pantburkar och flaskor. På detta sätt kan nästan alla bidra med något och vi får dessutom en bättre miljö på köpet! En förening har normalt inte ett stort överskott när det kommer till pengar.

Det vi som föreningar däremot har är styrkan i att vi är många, vi har ett stort engagemang och en vilja att hjälpa. TSK bedriver sin verksamhet likt många andra föreningar, helt ideellt av personer som drivs av sitt intresse för idrott, människor och gemenskap. Vi vill därför göra vad vi kan för att hjälpa de människor som är på flykt undan krig.

Vi vill ta ställning mot krig och räcka en hjälpande hand till våra medmänniskor. Söndagen den 4 oktober kommer vi att samla in pantburkar och flaskor i samhället TABERG. Vi kommer att ringa på er dörr för att hämta den pant ni vill skänka.

Är ni inte hemma vid insamlingstillfället, går det bra att ställa ert bidrag i en påse/säck märkt TSK utanför er dörr. Bor du inte i Taberg går det givetvis också bra att lämna er pant på vår idrottsplats. Kan ev bli aktuellt med fler uppsamlingsplatser. Besök oss på hemsidan för senaste nytt kring insamlingen. Hela intäkten kommer oavkortat gå till UNHCRs arbete för att hjälpa människor på flykt. Vi söker hjälp/sponsorer för marknadsföring i dagstidningar och sociala medier för att sprida information om vår insamling. 

Per Walfridsson

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.