SAC kraftsamlar inför 1:a maj

Läsarnyhet. I SAC Syndikalisterna är det vi på golvet som är facket. Alla medlemmar är lika viktiga och det är du och dina arbetskamrater som bestämmer vad som är värt att kämpa för.

Fackpampar och politiker har ingen bestämmanderätt och vi kommer aldrig att ge upp våra grundvärderingar om självbestämmande, internationell solidaritet och kompromisslös kamp för förbättrade arbetsvillkor. Vi organiserar alla yrken, studerande och arbetslösa.

(Det medlemsstyrda facket SAC i Jönköping kraftsamlar nu efter en tid av låg aktivitet i länet till en riktigt bra 1a maj). I och med Byggnads strejk och Unions nekande till strejk på grund av fredsplikten samt allt mer otrygga arbetsvillkor ser vi fortfarande behovet av en stark fackföreningsrörelse. Nu sjunger fåglarna i träden och arbetarnas dag nalkas. I år arrangerar vi i Jönköpings LS av SAC ett firande på tändsticksområdet, utanför Kulturhuset. Det blir jävlarimig tåg med pampiga flaggor och standarer! Det kommer grillas korv och ätas chips. Det blir tal, uppträdanden, musik, poesi och TEATER! Vi har beställt 2000 flygblad som vi behöver hjälp att dela ut! Hör av dig till Jönköpings LS om du vill hjälpa till.

Detta händer:
14.30-15.00 Samling utanför LS
15.00-16.00 Demonstrationståg
16.00-19.00 Grillning, tal och livemusik
18.00-19.00 Interaktiv teater
19.00- Filmvisning på LS (arrangeras av JÖFF)
Uppträder gör: Alice Hägg, poet KcSkinny, Hip-hop

https://www.facebook.com/events/1560275337604496/ sac.se

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.