Läsarnyhet. Årsmöte med Socialdemokrater för Tro och Solidaritet

 Temat var ”Säkerhetspolitik” och Klas började med citatet från Willy Brandt: ”Fred är inte allt, men utan fred är allt ingenting”.

Omvärldsanalyser måste vara realistiska och inte skrämselpropaganda som driver på en ökad rustning. Höj demokratistödet och stöd de organisationer som arbetar för fred och mänskliga rättigheter.

Allan Tovhult var mötesordförande. Ingalill Dahlgren Nyberg omvaldes som ordförande och Bosse Högberg och Jonas Magnusson omvaldes i styrelsen på två år och Eva Swedberg är ny i styrelsen. Kvarstående ledamöter är Leif Nilsson och Eber Fransson.

Sju ombud valdes till Arbetarekommunens representantskapsmöten och till årskongressen i Nässjö den 12/3. Fortsatt satsning på biogas uttalade sig årsmötet för. Jonas Magnusson rapporterade från Regionfullmäktige och om utredningen om vinster i välfärden.

Vid nästa möte den 13/3 med rubriken ”CUBA – Vad händer nu?” berättar Per-Åke Wennerberg om sin resa på Cuba.

Lördagen den 13/5 blir det studiebesök i Norrköping med seminarium där kommunalrådet Lars Stjernqvist medverkar, besök på Arbetets museum och möte med konstnären Åke Bjurhamn i hans ateljé.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.