Höstens trender visades under stor modedag

Under söndagen hade A6 Center sin stora modedag Trend & Fashion, där besökarna fick chansen att inspireras av höstens alla trender.

Orange, grön och kamel är några av höstens hetaste färger och material som sammet är tillbaka. Långa, korta, smala och breda modeller, tillsammans med en egen personlig tvist är vad som gäller just nu. Så sammanfattas söndagens stora modedag Trend & Fashion på A6 Center.

Pernilla Wahlgren som konferencier

Pernilla Wahlgren var på plats och gjorde succé som konferencier under gårdagens modedag på A6 Center. Bakom arrangemanget, som bland annat bjöd på tre modevisningar längs en lång catwalk, stod Malin Myllymäki. Under dagen fanns det flera stationer för hår, make up och skönhet som besökarna kunde ta del av på A6. Flera besökare passade på att bli sminkade och få håret stylat enligt höstens trender.

 

Modedagen avslutades med modesnack i soffan på scenen med Pernilla Wahlgren och Pernilla Bertilsson. Pernilla Wahlgren berättade bland annat om sitt eget klädmärke och om hur tanken att starta ett klädmärke växte fram. Publiken fick även ta del av Pernillas klänningar som visades på scenen.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.