Träning och välgörenhet under samma tak

Vill du träna, umgås och samtidigt bidra till välgörenhet? På söndag den 25 september klockan 10-13 anordnas Move For Charity på Campus Arena i Jönköping.

Det är ett gäng studenter på Jönköping International Business School som ligger bakom eventet Move For Charity som arrangeras på Campus Arena nu på söndag.

Move For Charity är ett evenemang som erbjuder en förmiddag fullspäckad med träning, samtidigt som folks medverkan bidrar till cancerforskningen. Hela vinsten från eventet går oavkortat till Cancerfonden. Det kommer även att finnas möjlighet att skänka pengar på plats. Fyra olika träningspass av utbildade gruppträningsinstruktörer arrangeras under dagen.

– Den främsta anledningen till varför man ska komma till vårt event på söndag är att du inte bara tränar för din egna skull utan även för andras, då pengarna går till Cancerfonden. Där har du två flugor i en smäll. Bra för din hälsa samt att du hjälper andra med deras, säger Carolina Eriksson, en av arrangörerna bakom Move For Charity.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.