Exklusiv releasefest med Spring Inspiration

Galaxy Spring och Wonderland med inspiration från Alice i Underlandet är några av Spring Inspirations tidigare teman. Den 21 november är det dags för årets upplaga av releasefesten där det nya temat kommer att avslöjas. Festen kommer att äga rum på VY Skybar med mingel, releasefilm och en dj på plats.

– Det kommer att bli ett exklusivt event med goodiebags och underhållning, utlovar Cajsa Rimås, 22 år, projektledare för Spring Inspiration 2017.

– Vad temat blir kan vi inte avslöja nu. Men de olika temana skiljer sig mycket från år till år, fyller Ellinor Lönnström, 24 år, projektledare för Spring Inspiration 2017, i.

Drygt hundra biljetter kommer att säljas till releasefesten, som är ett slags startskott till en mängd olika arrangemang knutna till Spring Inspiration.

Den stora finalen 

Spring Inspiration är Skandinaviens största modeshow och den arrangeras av studenter på JSA, Jönköping International Business School Student Association. Det är ett årligt återkommande event i Jönköping som avslutas med en stor final i form av en galakväll, där studenter, företag och publik möts. Under kvällen visar designers och klädbutiker upp sina kollektioner på catwalken. 2017 kommer modeshowen att äga rum i början av april. Teamet som gör arrangemanget möjligt består i år av 24 studenter.

Uppmuntrar alla till att söka

I slutet av januari är det dags för modellcastingen och årets projektledare är noga med att understryka att alla är välkomna att söka.

– Vi tittar mindre på utseende och mer på utstrålning, säger Cajsa Rimås.

– Det viktigaste är att man tycker att det är kul att stå på scenen, säger Ellinor.

Hur känns det att leda ett så här stort projekt?

– Vi blev tillsatta i maj och först var det mycket fokus på att bara greppa vad Spring Inspiration är för något. Men nu är våra roller klara och vi har sex fantastiska team under oss, så det känns jättebra, säger Ellinor Lönnström.

– Jag tycker att det är roligare än väntat. Det är fler aspekter att hålla koll på än vad jag hade tänkt mig, men tidsmässigt är det som väntat, säger Cajsa Rimås.

Projektledarna är överens om att det ska bli skönt att få presentera årets upplaga av Spring Inspiration för allmänheten.

– Vi har jobbat så mycket ”bakom” hittills, så det ska bli skönt att äntligen få berätta, säger Ellinor Lönnström.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.