Fullspäckad kväll med tappra barn i fokus

Ikväll anordnas ett stort event på Harrys och Red till förmån för välgörenhetsorganisationen Tappra Barn.

– Det kommer att bli en lång, trevlig kväll med något för alla, säger Jon Espeset.

Klockan 16 drar fredagskvällens after work igång på Harrys tillsammans med flera företag som engagerar sig i Tappra Barn.

– Holmgrens bil har auktionerat ut tre lyxbilar att köra 100 mil med i sommar. Dessutom kommer Optiker Ullström hit med årets Rayban, som man kan köpa för en billig peng, och Lilla Violen kommer att lotta ut en barnvagn, säger Espeset.

400 personer har redan bokat bord till kvällen.

Initiativet Tappra Barn startade i Jönköping för ganska exakt ett år sedan och arbetet bygger på ett stort engagemang från företag, personer och organisationer som både sponsrar, arbetar ideellt och deltar i olika välgörenhetsevent.

Från klockan 19 visas matchen mellan Hv71 och Malmö på storbildsskärm samtidigt som Red kör 35 Plus med dans, mellan klockan 19.30 till 22.30.

– Det blir auktion, artister, ishockey, dans och after work-buffé. Det kommer att bli en lång, trevlig kväll med något för alla, säger Espeset.

Dessutom gästar Retro experience med Karl Martindahl scenen på Red klockan 23.

– För dom som vill, så swisha gärna en slant till barnen på Ryhov och gör skillnad. Man kan swisha minst 50 kronor, säger Espeset.

Swisha till nummer: 1230303107

 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.