Beachvolleyläger med flera stjärntränare i Habo

Habo Wolley hade till årets läger lyckats locka till sig fyra mycket intressanta tränare, som höll i lägret med hjälp av ytterligare Habo-ledare. Habosonen Simon Dahl med OS-spel både 2000 och 2004 på meritlistan, David Ask och Tora Hansson som gjort flera säsonger på World Tour samt Jakob Molin som under året representerat Habo Wolley inomhus, men under sommaren gör en internationell beachvolleysatsning där han anses vara ett av Sveriges största framtidshopp.

– Väldigt roligt att vi lyckas engagera så pass erfarna och kompetenta ledare, det är roligt för barnen att få utbildning av proffsen. Jag gissar att det även kan vara skönt för våra egna spelare att få höra lite nya röster, dessutom är det kul för oss tränare med lite mer inomhuserfarenhet att få chansen att förkovra oss i beachvolley genom att vara med, berättar Mathias Morency som är en av de Habotränare som hjälper till.

Det är andra året i rad som Habo Wolley arrangerar läger för
målgruppen, där många av deltagarna var med som ledare i
beachvolleyskolan som avslutades under torsdagen. Ca två tredjedelarna av deltagarna kommer från Habo, men lägret gästades även av spelare från bl.a Sollentuna, Ängelholm och Ljungby.

Habo Wolley

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.